• TRADICIONALNI MINI SAJAM KNJIGA U BIBLIOTECI

    ZRENJANIN – Tradicionalni Mini sajam knjiga održaće se tokom sledeće nedelje, od 6. do 11. novembra, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“.     Izdanja preko 80 izdavačkih kuća biće dostupna uz sajamski popust, a radno vreme biblioteke i Kluba knjige je radnim danima od 7.30 do 19.30 časova, a subotom od 9.30 do 13.30 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRADICIONALNI MINI SAJAM KNJIGA U BIBLIOTECI

    ZRENJANIN – Tradicionalni Mini sajam knjiga održaće se tokom sledeće nedelje, od 6. do 11. novembra, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“.

     

     

    Izdanja preko 80 izdavačkih kuća biće dostupna uz sajamski popust, a radno vreme biblioteke i Kluba knjige je radnim danima od 7.30 do 19.30 časova, a subotom od 9.30 do 13.30 sati.

     

    A na Dečjem odeljenju Biblioteke, u utorak, 7. novembra, biće održane dve čitalačke radonice izdavačke kuće „Propolis Books“ iz Beograda. Prva radionica, namenjena predškolcima, počinje u 10.30, a druga, namenjena osnovcima u 11 časova.

     

    Na radionicama koje već nekoliko godina promovišu kulturu i značaj čitanja u vrtićima i osnovnim školama učesnici čitaju, glume, igraju se i razgovaraju o pročitanom.

     

    Gosti biblioteke na čitalačkim radionicama „Propolis Books“-a biće i predškolci vrtića „Sunčica“ i učenici trećeg razreda OŠ „Vuk Karadžić“.

     

    Izdavačka kuća „Propolis Books“ je dugi niz godina značajan saradnik i podrška u organizaciji manifestacije „Pesnička štafeta“ zrenjaninske biblioteke, a takođe i deo Mensinog projekta „Knjiga – najbolji prijatelj inteligencije“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura