Kultura YTOP

TRADICIONALNI MINI SAJAM KNJIGA U BIBLIOTECI

ZRENJANIN – Tradicionalni Mini sajam knjiga održaće se tokom sledeće nedelje, od 6. do 11. novembra, u Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin”.

 

 

Izdanja preko 80 izdavačkih kuća biće dostupna uz sajamski popust, a radno vreme biblioteke i Kluba knjige je radnim danima od 7.30 do 19.30 časova, a subotom od 9.30 do 13.30 sati.

 

A na Dečjem odeljenju Biblioteke, u utorak, 7. novembra, biće održane dve čitalačke radonice izdavačke kuće “Propolis Books” iz Beograda. Prva radionica, namenjena predškolcima, počinje u 10.30, a druga, namenjena osnovcima u 11 časova.

 

Na radionicama koje već nekoliko godina promovišu kulturu i značaj čitanja u vrtićima i osnovnim školama učesnici čitaju, glume, igraju se i razgovaraju o pročitanom.

 

Gosti biblioteke na čitalačkim radionicama “Propolis Books”-a biće i predškolci vrtića “Sunčica” i učenici trećeg razreda OŠ “Vuk Karadžić”.

 

Izdavačka kuća “Propolis Books” je dugi niz godina značajan saradnik i podrška u organizaciji manifestacije “Pesnička štafeta” zrenjaninske biblioteke, a takođe i deo Mensinog projekta “Knjiga – najbolji prijatelj inteligencije”.

Podeli članak
sinovoz
FAM