• TRADICIONALNI GODIŠNJI KONCERT KUD „LALA“

    EČKA – Kulturno – umetničko društvo „Lala“ iz Ečke organizuje tradicionalni godišnji koncert, koji će biti održan u petak, 27. oktobra, s početkom u 19 časova, u velikoj sali Doma kulture u Ečki. Ovogodišnji koncert nosi naziv „Kad bećari šorom zapevaju“.     – Ovaj koncert za nas predstavlja krunu na ovogodišnju kalendarsku godinu, koja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRADICIONALNI GODIŠNJI KONCERT KUD „LALA“

    EČKA – Kulturno – umetničko društvo „Lala“ iz Ečke organizuje tradicionalni godišnji koncert, koji će biti održan u petak, 27. oktobra, s početkom u 19 časova, u velikoj sali Doma kulture u Ečki. Ovogodišnji koncert nosi naziv „Kad bećari šorom zapevaju“.

     

     

    – Ovaj koncert za nas predstavlja krunu na ovogodišnju kalendarsku godinu, koja je je bila veoma uspešna, ali i jedan novi izazov i zadatak za novu koncertnu sezonu koju smo započeli ove jeseni. Ovom prilikom pozivamo sve da dođu u Ečku, i provedu prijatno veče uz tradicionalnu igru, pesmu i muziku, kroz program koji smo pripremili – kaže Slavica Labinjan, predsednica KUD-a „Lala“ iz Ečke.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura