• SVEČANI PROGRAM “MALE ČITALAČKE ZNAČKE”

    ZRENJANIN – U Narodnom pozorištu “Toša Jovanović” sutra u 9 i 30 biće održan svečani program i dodeljene nagrade predškolcima koji su učestvovali u manifestaciji “Mala čitalačka značka” koju zajednički organizuju Gradska narodna biblioteka i predškolska ustanova.     U manifestaciji „Mala čitalačka značka“ učestvovala su  deca iz 12 vrtića:vrtić pri OŠ „Dr Boško Vrebalov“ iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SVEČANI PROGRAM “MALE ČITALAČKE ZNAČKE”

    ZRENJANIN – U Narodnom pozorištu “Toša Jovanović” sutra u 9 i 30 biće održan svečani program i dodeljene nagrade predškolcima koji su učestvovali u manifestaciji “Mala čitalačka značka” koju zajednički organizuju Gradska narodna biblioteka i predškolska ustanova.

     

    Dečiji radovi
    Dečiji radovi

     

    U manifestaciji „Mala čitalačka značka“ učestvovala su  deca iz 12 vrtića:vrtić pri OŠ „Dr Boško Vrebalov“ iz Melenaca, vrtić „Zvezdica“ iz Ečke,vrtić pri OŠ „Branko Radičević“ iz Čente, zrenjaninski vrtići „Sunčica“, „Bambi“, dve grupe vrtića „Poletarac“, „Biberče“, „Crvenkapa“, „Dečja radost“, „Biberče“, „Neven“, „Maslačak“.

     

    U programu povodom završetka manifestacije za predškolce učestvuju: vrtić „Leptirić“ (vaspitačice Adelina Pankarićan i Smiljka Nenadić ), vrtić „Čika Jova Zmaj“ (vaspitačice Branka Pušonja i Nataša Vojnov), vrtić „Vila“ (vaspitačice Ljiljana Kostić i Manuela Subotin) i  vrtić „Crvenkapa“ (vaspitačice Tanja Jovanov i Duška Godeč).

     

    dečiji rad
    Dečiji rad

     

    Dečje odeljenje biblioteke u saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin dugi niz godina praktikuje kolektivni upis u biblioteku svih predškolaca zrenjaninskih vrtića. Početkom svake upisne godine, vaspitači sa predškolcima posećuju Dečje odeljenje zrenjaninske biblioteke i deca dobijaju na poklon svoje prve članske kartice. Tokom godine deca dolaze sa roditeljima i biraju knjige samostalno, a koriste i knjige koje su deo bibliotečkog kutka svakog vrtića.

     

    Deca koja su želela da učestvuju u „Maloj čitalačkoj znački“ imala su zadatak da ilustruju ono što su samostalno ili uz pomoć odraslih pročitali.Biblioteka će nagraditi  sve učesnike u manifestaciji slikovnicama koje je objavila za ovu priliku, a izložba dečjih radova sa „Čitalačke značke“ otvorena je na Dečjem odeljenju biblioteke.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura