• SUSRET PROFESIONALNIH LUTKARSKIH POZORIŠTA SRBIJE

    ZRENJANIN – Zrenjaninsko Narodno pozorište „Toša Jovanović“ će od nedelje 11. do srede 14. marta biti domaćin 48. Susreta profesionalnih lutkarskih pozorišta Srbije.     Zrenjanin je posle 15 godina ponovo domaćin najvećem takmčarskom i festivalskom događaju na kom će učestvovati svih sedam lutkarskih pozorišta iz cele zemlje.   Povodom ovog lepog događaja, danas je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SUSRET PROFESIONALNIH LUTKARSKIH POZORIŠTA SRBIJE

    ZRENJANIN – Zrenjaninsko Narodno pozorište „Toša Jovanović“ će od nedelje 11. do srede 14. marta biti domaćin 48. Susreta profesionalnih lutkarskih pozorišta Srbije.

     

    Susreta profesionalnih lutkarskih pozorišta Srbije

     

    Zrenjanin je posle 15 godina ponovo domaćin najvećem takmčarskom i festivalskom događaju na kom će učestvovati svih sedam lutkarskih pozorišta iz cele zemlje.

     

    Povodom ovog lepog događaja, danas je u Gradskoj kući potpisan sponzorski ugovor između kompanije „Gomex“ i pozorišta „Toša Jovanović“.

     

    Susreta profesionalnih lutkarskih pozorišta Srbije

     

    – Kompanija „Gomex“ od 2010. godine pomaže rad zrenjaninskog pozorišta, a ovo je prvi put da pomažemo luktare, što nam je zaista posebno zadovoljstvo – istakla je Bojana Nićetin, direktorka marketinga u „Gomex“-u.

     

    Održavanje Susreta profesionalnih lutkarskih pozorišta Srbije u najvećem delu podržao je Grad Zrenjanin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura