• STUDIJE NA GRAĐEVINSKOM FAKULTETU FINANSIRALA IZRAĐUJUĆI SLIKE

    ŽITIŠTE – Zorana Dikić iz Žitišta završava Građevinski fakultet u Subotici , ali od malena neguje ljubav prema slikanju. Na početku je slikala samo za prijatelje, a sada uspeva i da zaradi od svog hobija. – Radim tehnikom ulje na platnu. Prošle godine sam imala samostalnu izložbu u Žitištu, gde sam izložila 21 sliku. Volim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STUDIJE NA GRAĐEVINSKOM FAKULTETU FINANSIRALA IZRAĐUJUĆI SLIKE

    ŽITIŠTE – Zorana Dikić iz Žitišta završava Građevinski fakultet u Subotici , ali od malena neguje ljubav prema slikanju. Na početku je slikala samo za prijatelje, a sada uspeva i da zaradi od svog hobija.

    Zorana Dikić
    Zorana Dikić

    – Radim tehnikom ulje na platnu. Prošle godine sam imala samostalnu izložbu u Žitištu, gde sam izložila 21 sliku. Volim da crtam ikone, portrete, pejzaže, ženske aktove, ali uglavnom radim po porudžbini. Mnoge slike sam i poklonila. Zbog obaveza oko diplomskog rada slabije slikam, ali čim to završim nastavljam da uživam u svom svetu. To je nešto što mene ispunjava i u tome baš uživam – izjavila je Zorana Dikić za portal zrenjaninski.com, i dodala da je slikanje njena najveća ljubav, i da bi ovim poslom volela da se bavi u budućnosti.

    Kako nam je ispričala naša sagovornica, njen talenat je još u osnovnoj školi otkrila nastavnica likovnog Vesna Olujić, koja je i otvorila Zoraninu izložbu prošle godine. Ovu talentovanu devojku svi u njenoj okolini hvale kako ima specifične slike sa posebnom dubinom.

    – U mojoj porodici niko se ne bavi slikanjem i baš zbog toga me svi podržavaju, žele da ostvarim svoje snove. U jednom periodu, zahvaljujući slikama, finansirala sam svoje studije. Sada već dosta ljudi zna šta je moj hobi pa imam narudžbine. Mušterije mi u poslednje vreme često traže slike iz delova, koje su veoma moderne. To je jedna slika koja se radi na odvojenim platnima, i tako se nastavlja – istakla je Zorana Dikić.

    Jedan od Zoraninih radova
    Jedan od Zoraninih radova

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura