• STRIPOLIS PO OSMI PUT U KULTURNOM CENTRU

    ZRENJANIN – LOIS Od 21. do 23. septembra, u Kulturnom centru Zrenjanina, biće održan osmi po redu Festival stripa “Stripolis”. U okviru festivala biće organizovana radionica karakter – animacije, koju će voditi Mileta Poštić, osnivač i profesor smera za animaciju i vizuelne efekte na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.     Inače, u tri festivalska […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STRIPOLIS PO OSMI PUT U KULTURNOM CENTRU

    ZRENJANIN – LOIS Od 21. do 23. septembra, u Kulturnom centru Zrenjanina, biće održan osmi po redu Festival stripa “Stripolis”. U okviru festivala biće organizovana radionica karakter – animacije, koju će voditi Mileta Poštić, osnivač i profesor smera za animaciju i vizuelne efekte na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

     

    stripolis
    Foto: Cube productions

     

    Inače, u tri festivalska dana biće promovisan najnoviji, deveti broj “Stripolisa”, časopisa autorskog i internacionalnog stripa, zatim održane radionice, otvorena izložbena postavke i održane tribine i razgovori na temu stripa.

     

    Otvaranje festivala “Stripolis” je u četvrtak, 21. septembra, u 19 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina. Glavni gost festivala je Željko Pahek, jedan od bardova domaćeg stripa.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura