• STALNA POSTAVKA MUZEJA PREDSTAVLJENA U GERONTOLOŠKOM CENTRU

    ZRENJANIN – U okviru manifestacije „Dani evropske baštine u Srbiji 2016“, Narodni muzej Zrenjanin je u ovdašnjem Gerontološkom centru predstavio svoju stalnu postavku video prezentacijom uz priču o eksponatima Nevene Dujin Grković, kustosa pedagoga. „Prezentacija je održana sa željom da približimo kulturno nasleđe koje zajednički baštinimo našim sugrađanima koji nisu u prilici  da lično posete […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STALNA POSTAVKA MUZEJA PREDSTAVLJENA U GERONTOLOŠKOM CENTRU

    ZRENJANIN – U okviru manifestacije „Dani evropske baštine u Srbiji 2016“, Narodni muzej Zrenjanin je u ovdašnjem Gerontološkom centru predstavio svoju stalnu postavku video prezentacijom uz priču o eksponatima Nevene Dujin Grković, kustosa pedagoga.

    dani-evropske-bastine

    „Prezentacija je održana sa željom da približimo kulturno nasleđe koje zajednički baštinimo našim sugrađanima koji nisu u prilici  da lično posete postavku“, navode u Muzeju.

    Muzej ima dugogodišnju saradnju sa Domom za stara i odrasla lica u Zrenjaninu, kao i sa Gerontološkim klubom. Korisnici ovih usluga, koji su u mogućnosti, redovno dolaze u posete muzeju kada su im u gostima članovi gerontoloških klubova iz drugih gradova, učestvuju na likovnim izložbama, etnološkim programima i slično.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura