• SLOBODNA ZONA: Na repertoaru film „Omar“

    ZRENJANIN – U Kulturnom centru Zrenjanina, do 2. jula, traje filmski festival „Slobodna zona“, a projekcije filmova su u maloj sali, svake srede i četvrtka, od 21 čas, dok je ulaz besplatan. Naredne nedelje, odnosno 17. i 18. juna, publika će moći da pogleda film „Omar“, nominovan za Oskara, u kategoriji najbolji strani film, u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U Kulturnom centru Zrenjanina, do 2. jula, traje filmski festival „Slobodna zona“, a projekcije filmova su u maloj sali, svake srede i četvrtka, od 21 čas, dok je ulaz besplatan.

    Scena iz filma "Omar"
    Scena iz filma „Omar“

    Naredne nedelje, odnosno 17. i 18. juna, publika će moći da pogleda film „Omar“, nominovan za Oskara, u kategoriji najbolji strani film, u režiji Hanija Abu-Asada.

    U pitanju je napeti triler koji drži pažnju od početka do kraja i govori o izdaji, navodnoj i realnoj, u okupiranim teritorijama Palestine.

    Film „O konjima i ljudima“ na repertoaru je 24. i 25. juna. Radi se o bizaranom, urnebesnom i čudesnom debitantskom filmu reditelja Benedikta Erlingsona, koji je jedinstvena oda vezi između ljudi i konja na Islandu.

    Poslednje nedelje filmskog festivala „Slobodna zona“, 1. i 2. jula, publika će moći da odgleda ostvarenje „Dolazimo kao prijatelji“. Film proslavljenog dokumentariste Huberta Saupera nam donosi priču o kolonijalizmu u Africi koji danas preuzima novi, još opasniji oblik.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura