• SEPARAT: Profesor Ivan Lerik – život, epoha, estetika

    Kao separat časopisa „Ulaznica“ broj 244 – 245, izašao je iz štampe separat „Profesor Ivan Lerik – život, epoha, estetika“. Ova brošura je nastala kao izvod iz istoimenog dokumentarnog filma, u režiji Zorana Slavića i u produkciji „Digital Style“-a.   Posle zapaženog prikazivanja filma, ova brošura donosi sve teksove koje su u njemu izrekli učesnici […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SEPARAT: Profesor Ivan Lerik – život, epoha, estetika

    Kao separat časopisa „Ulaznica“ broj 244 – 245, izašao je iz štampe separat „Profesor Ivan Lerik – život, epoha, estetika“. Ova brošura je nastala kao izvod iz istoimenog dokumentarnog filma, u režiji Zorana Slavića i u produkciji „Digital Style“-a.

     

    Posle zapaženog prikazivanja filma, ova brošura donosi sve teksove koje su u njemu izrekli učesnici (Danilo Basta, Tibor Varadi, Nedeljko i Todor Kuljić, Milan Bjelogrlić, Olga Lerik, Svetlana Todorović Gvozdenović…) ali je i dopunjena tekstom dr Draška Ređepa o književno – političkom kontekstu epohe u kojoj je delovao profesor Ivan Lerik.

     

    Knjižica se može nabavitii u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ koja je izdavač brošure i časopisa „Ulaznica“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura