• RASPISAN LIKOVNI KONKURS 30×30

    Izložba radova će biti otvorena u decembru, u Kulturnom centru Zrenjanina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Kulturni centar Zrenjanina i autor projekta Milutin Mićić raspisuju likovni konkurs 30×30.

    salon-konkurs

    Autori mogu da konkurišu sa jednim radom. Radovi mogu da budu dvodimenzionalni i trodimenzionalni u svim tehnikama i disciplinama. Jedino ograničenje je da dvodimenzionalni radovi moraju biti formata 30 sa 30 centimetara. Kod trodimenzionalnih radova jedna dimenzija treba da bude 30 centimetara, a ostale dve ne smeju da budu veće od 30 centimetara. Uz radove poslati i jedan reprezentatitni katalog (ako ga autori imaju).

    Pored slobodnih rešenja, ove godine nudimo autorima i mogućnost da promišljaju na zadatu temu: „LICE I ZBEG… IZBEGLICE; I BEG LICA… IZBEGLICA; I BEZ LICA… SVET IZBEGLICA“. Konkurs je otvoren do 20. novembra.

    Radovi sa likovnog salona će tokom 2017. godine biti izloženi u Galeriji savremene umetnosti Kulturnog centra Pančevo, u Muzeju Srema u Sremskoj Mitrovici i u ArtCENTRU Beograd.

    Prvoplasirani će kao nagradu dobiti mogućnost da održi samostalnu izložbu u malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin, drugoplasirani samostalnu izložbu u izložbenim salonu Kulturnog centra Zrenjanina, dok će prigodna nagrada biti obezbeđena za onog ko osvoji treće mesto.

    Izložba će biti otvorena u decembru, u Kulturnom centru Zrenjanina. Radove slati na adresu: Kulturni centar Zrenjanina, Narodne omladine 1, 23000 Zrenjanin. Kontakt telefoni su: 023/535-482, 064/811-69-94.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura