• PROMOCIJA ZAJEČARSKE GITARIJADE

    U toku prijavljivanje demo bendova za učešće na manifestaciji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Jubilarna, 50. “Gitarijada” u Zaječaru, održaće se od 11. do 13. avgusta, a u toku je konkurs koji su organizatori raspisali za učešće demo bendova na toj manifestaciji.

    gitara

    Promocija “Gitarijade” održaće se i u Zrenjaninu, u utorak, 9. avgusta, za kada je planiran koncert u centru grada. Zrenjanin je jedan od četiri grada u Srbiji u kojima će biti održane ove mini-gitarijade, a preostali domaćini biće Kragujevac, Čačak i Kosovska Mitrovica.

    Svi demo bendovi zainteresovani za učešće na najstarijoj domaćoj, ali i u evropskim razmerama, smotri rok muzike, mogu da se prijave popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu “Gitarijade”, na linku: http://www.gitarijada.org/konkurs/

    Pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave za učešće na konkursu se podnose isključivo elektronskim putem – popunjavanjem navedenog obrasca. Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju, kontakt listu i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Youtube kanalu GITARIJADE. Konkurs se zvanično zaključuje 31. jula u ponoć.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura