Kultura

PROMOCIJA ZAJEČARSKE GITARIJADE

ZRENJANIN – Jubilarna, 50. “Gitarijada” u Zaječaru, održaće se od 11. do 13. avgusta, a u toku je konkurs koji su organizatori raspisali za učešće demo bendova na toj manifestaciji.

gitara

Promocija “Gitarijade” održaće se i u Zrenjaninu, u utorak, 9. avgusta, za kada je planiran koncert u centru grada. Zrenjanin je jedan od četiri grada u Srbiji u kojima će biti održane ove mini-gitarijade, a preostali domaćini biće Kragujevac, Čačak i Kosovska Mitrovica.

Svi demo bendovi zainteresovani za učešće na najstarijoj domaćoj, ali i u evropskim razmerama, smotri rok muzike, mogu da se prijave popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu “Gitarijade”, na linku: http://www.gitarijada.org/konkurs/

Pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave za učešće na konkursu se podnose isključivo elektronskim putem – popunjavanjem navedenog obrasca. Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju, kontakt listu i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Youtube kanalu GITARIJADE. Konkurs se zvanično zaključuje 31. jula u ponoć.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz