• Promocija knjige Tibora Varadija u Narodnom muzeju

    U organizaciji izdavačke kuće „Akademska knjiga“ iz Novog Sada, Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ i Narodnog muzeja, danas će u Salonu Narodnog muzeja sa početkom u 19 časova, biti održana promocija knjige „Dogodilo se u Ečki“ autora Tibora Varadija.   „Dogodilo se u Ečki“ treća je knjiga Tibora Varadija nastala na osnovu spisa iz porodične […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Promocija knjige Tibora Varadija u Narodnom muzeju

    U organizaciji izdavačke kuće „Akademska knjiga“ iz Novog Sada, Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ i Narodnog muzeja, danas će u Salonu Narodnog muzeja sa početkom u 19 časova, biti održana promocija knjige „Dogodilo se u Ečki“ autora Tibora Varadija.

     

    „Dogodilo se u Ečki“ treća je knjiga Tibora Varadija nastala na osnovu spisa iz porodične advokatske kancelarije osnovane krajem 19. veka. Sa prethodne dve, „Spisi i ljudi“ i „Put u juče“, čini jedinstvenu trilogiju u kojoj se dodiruje i pretapa svet sudskih akata i svet književnosti.

     

    Pozdravnu reč imaće izdavač Bora Babić i direktor biblioteke Milan Bjelogrlić a o romanu će, pored autora, govoriti književnik Ivan Ivanji i profesor dr Milivoj Nenin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin