• Promocija knjige Mladena Maksimovića o Džoniju Štuliću

    Knjiga Mladena Maksimovića „Gospodar samoće u vremeplovu jedne zemlje” biće promovisana 23. septembra, u 19 časova u Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin”.   Knjiga je posvećena jugoslovenskoj grupi „Azra“ i umetničkom stvaralaštvu Branimira Džonija Štulića.   -Prema mom saznanju, ovo je prva knjiga o jednoj muzičkoj zvezdi, koju nije potpisao novinar, već obožavalac, i to […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Promocija knjige Mladena Maksimovića o Džoniju Štuliću

    Knjiga Mladena Maksimovića „Gospodar samoće u vremeplovu jedne zemlje” biće promovisana 23. septembra, u 19 časova u Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin”.

     

    Knjiga je posvećena jugoslovenskoj grupi „Azra“ i umetničkom stvaralaštvu Branimira Džonija Štulića.

     

    -Prema mom saznanju, ovo je prva knjiga o jednoj muzičkoj zvezdi, koju nije potpisao novinar, već obožavalac, i to pravi, iskreni – kaže autor Mladen Maksimović.

     

    „Da su kojim slučajem sve knjige o Džoniju objavljene u isto vreme, najpre bih se odlučio za ovu, koju potpisuje odličan poznavalac i veliki poštovalac Džonija i njegovog dela. Jer, Džoni je postao to što jeste, ne zahvaljujući novinarima, već publici, koja je neposredno po objavljivanju debi albuma evoluirala u verne fanove” – ovo je odlomak iz recenzije knjige “Gospodar samoće u vremepolovu jedne zemlje”, koju je napisao Bogomir Mijatović, muzički urednik, novinar i publicist.

     

    U promociji knjige učestvovaće autor Mladen Maksimović, kao i Bogomir Mijatović, muzički urednik, pisac i publicista i Batrić Ćalović, pisac.

     

    Promociju će upotpuniti Damir Malešev, svirkom na gitari.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura