• PROMOCIJA KNJIGE „GRLOM U JAGODE – 40 GODINA OD SNIMANJA SERIJE“

    ZRENJANIN – Promocija knjige  „Grlom u jagode – 40 godina od snimanja serije“, autora Maje Medić i Stefana Arsenijevića, održaće se sutra  24. maja u objektu „Vinyl Bassic Caffe“, u 19 časova.     Specijalni gost biće Bane Bumbar, glumac Branko Cvejić. Bogato ilustrovana originalnim arhivskim i savremenim fotografijama, knjiga „Grlom u jagode – 40 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROMOCIJA KNJIGE „GRLOM U JAGODE – 40 GODINA OD SNIMANJA SERIJE“

    ZRENJANIN – Promocija knjige  „Grlom u jagode – 40 godina od snimanja serije“, autora Maje Medić i Stefana Arsenijevića, održaće se sutra  24. maja u objektu „Vinyl Bassic Caffe“, u 19 časova.

     

    grlom u jagode
    Scena iz filma “ Grlom u jagode „

     

    Specijalni gost biće Bane Bumbar, glumac Branko Cvejić.

    Bogato ilustrovana originalnim arhivskim i savremenim fotografijama, knjiga „Grlom u jagode – 40 godina od snimanja serije“ donosi osvrt na jednu od najboljih, i najvoljenijih domaćih TV serija ikada, snimljenih kroz razgovore sa njenim glavnim autorima i glumcima.

     

    Ovo nostalgično jugo-kino veče omogućili su Gradska narodna bibilioteka „Žarko Zrenjanin“, Rahat Bahat Lokum tvornica, Vinyl Bassic caffe, kao i sponzori.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura