• Projekcija filma „Groznica Ferante“ na Dečjem odeljenju biblioteke

    U petak, 23. novembra, od 19 časova, na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ održaće se projekcija filma „Groznica Ferante“.   Zahvaljujući distributerskoj kući „Five Stars“, Italijanskom institutu za kulturu u Beogradu i izdavačkoj kući „Booka“, publika će imati priliku da uživa u dokumentarcu koji je inspirisan globalnim književnim fenomenom, romanima i detaljima iz života misteriozne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Projekcija filma „Groznica Ferante“ na Dečjem odeljenju biblioteke

    U petak, 23. novembra, od 19 časova, na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ održaće se projekcija filma „Groznica Ferante“.

     

    Zahvaljujući distributerskoj kući „Five Stars“, Italijanskom institutu za kulturu u Beogradu i izdavačkoj kući „Booka“, publika će imati priliku da uživa u dokumentarcu koji je inspirisan globalnim književnim fenomenom, romanima i detaljima iz života misteriozne književnice Elene Ferante.

     

    Scene iz Eleninih romana na stvarnim lokacijama, arhivski snimci i fotografije, kao i animacije, kroz 74 minuta filma nastoje da odgonetnu „zagonetku Ferante“.

     

    Ulaz je slobodan.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura