• Program manifestacije „Banatska bajka“ u naredna tri dana

    „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“ ovog utorka predstavlja melenačke vinare, uz muzički program, u sredu je poetsko veče, gostovanje udruženja „Dositej“ i film, a u četvrtak dečji program.   U utorak, 14. avgusta, od 20 časova, predstavljaju se članovi Udruženja vinogradara i voćara „Peskara – Melenci“, uz prigodan muzički program.   U sredu, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Program manifestacije „Banatska bajka“ u naredna tri dana

    „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“ ovog utorka predstavlja melenačke vinare, uz muzički program, u sredu je poetsko veče, gostovanje udruženja „Dositej“ i film, a u četvrtak dečji program.

     

    U utorak, 14. avgusta, od 20 časova, predstavljaju se članovi Udruženja vinogradara i voćara „Peskara – Melenci“, uz prigodan muzički program.

     

    U sredu, 15. avgusta, od 20 časova, na programu je poetsko muzičko veče, na kojem će se predstaviti Miloš Galetin iz Novog Bečeja. Učesnici u programu su i članice Udruženje žena „Dositej“ iz Zrenjanina. U 22 časa je projekcija filma „Američka pastorala“.

     

    U četvrtak, 16. avgusta, od 18.30 časova, „Sovice mudrice“ sa Otilijom Buheker Ilić predstaviće „Veliki svet u malim očima“ – Engleska. U 19 časova je Školica sporta „Čigra“, a potom CEKOM – kreativne radionice za decu.

     

    „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“ zajednički je projekat Kulturnog centra Zrenjanina, Turističke organizacije grada Zrenjanina i IPMedia 023, koji ima podršku PerSu-a. Cilj manifestacije je da jedinstvenim programom upotpuni i oplemeni prostor Gradske bašte.

     

    Program je tematski podeljen po danima, tako da su utorkom tema vinske priče i muzika, sredom se predstavljaju umetnici, književnici, kulturno – umetnička društava i rokenrol bendovi, a četvrtak je namenjen deci. Petkom su gosti turističke organizacije iz Srbije, subotom su koncerti zabavne i evergrin muzike, a nedeljom se predstavljaju naselja iz Banata.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura