• PREDSTAVLJANJE PESNIČKOG STVARALAŠTVA U BIBLIOTECI

    ZRENJANIN – Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i Klub za stara i odrasla lica Gerontološkog centra Zrenjanin održaće drugo po redu tematsko veče posvećeno predstavljanju stvaralaštva klupskih članova. U ponedeljak, 30. januara, od 18 časova, na Dečjem odeljenju biblioteke, svoj pesnički opus predstaviće Lazar Laušev. Pesme iz šest, do sada objavljenjih, pesničkih zbirki biće prezentovane kroz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    ZRENJANIN – Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i Klub za stara i odrasla lica Gerontološkog centra Zrenjanin održaće drugo po redu tematsko veče posvećeno predstavljanju stvaralaštva klupskih članova.

    Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“

    U ponedeljak, 30. januara, od 18 časova, na Dečjem odeljenju biblioteke, svoj pesnički opus predstaviće Lazar Laušev. Pesme iz šest, do sada objavljenjih, pesničkih zbirki biće prezentovane kroz tematske cikluse. Susret će voditi pesnikinja Mirjana Nikolić, a članovi Kluba za stara i odrasla lica pripremili su i muzički program.

    Da podsetimo, nakon uspešnih radionica ciklusa „Mali čovek – veliki čovek“, tokom kojih su se na Dečjem odeljenju biblioteke deca družila sa članovima Kluba za stara i odrasla lica, Biblioteka i Klub su u decembru 2016. godine organizovali prvo poetsko veče od planiranih tri. Svoje stvaralaštvo predstavila je Biljana Grošin, a nakon januarskog programa i predstavljanja poezije Lazara Lauševa, u februaru nas u Biblioteci očekuje poetsko veče Stojanke Milin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura