• Predstavljanje knjige Predraga Ličine „Bljuzga u praskozorje“

    U velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, u utorak, 2. aprila, biće predstavljena knjiga Predraga Ličine „Bljuzga u praskozorje“. Po motivima ove knjige je snimljen film „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“.   Uz Predraga Ličinu, autora knjige „Bljuzga u praskozorje“ i reditelja i scenaristu filma „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“, na promociji će govoriti urednici Partizanske […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predstavljanje knjige Predraga Ličine „Bljuzga u praskozorje“

    U velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, u utorak, 2. aprila, biće predstavljena knjiga Predraga Ličine „Bljuzga u praskozorje“. Po motivima ove knjige je snimljen film „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“.

     

    Uz Predraga Ličinu, autora knjige „Bljuzga u praskozorje“ i reditelja i scenaristu filma „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“, na promociji će govoriti urednici Partizanske knjige Srđan Srdić i Vladimir Arsenić, kao i gost iznenađenja.

     

    Promocija počinje u 17.30 časova, a knjiga će te večeri biti dostupna po promotivnoj ceni.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura