• PREDSTAVA „PU SPAS ZA SVE NAS“ U NARODNOM POZORIŠTU

    ZRENJANIN – Povodom obeležavanja Svetskog dana sećanja na srpske žrtve u Drugom svetkom ratu, u subotu, 21. oktobra, u 20 časova, na Sceni „Todor Manojlović“ Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, igraće se predstava „Pu spas za sve nas“ (Nina Džuver, režija: Jelena Puzić).     Ovaj komad napisan je po motivima iz dnevnika Diane Budisavljević, koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREDSTAVA „PU SPAS ZA SVE NAS“ U NARODNOM POZORIŠTU

    ZRENJANIN – Povodom obeležavanja Svetskog dana sećanja na srpske žrtve u Drugom svetkom ratu, u subotu, 21. oktobra, u 20 časova, na Sceni „Todor Manojlović“ Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, igraće se predstava „Pu spas za sve nas“ (Nina Džuver, režija: Jelena Puzić).

     

    predstava

     

    Ovaj komad napisan je po motivima iz dnevnika Diane Budisavljević, koji predstavlja neprocenjivo istorijsko svedočanstvo žene koja je tokom Drugog svetskog rata spasila preko 10.000 mladih života od zla u ustaškim logorima.

     

    Predstava je nastala u koprodukciji Centra za interaktivnu umetnost ISPAD i UK „Vuk Karadžić“ (Beograd).

     

    Igra: Jelena Puzić; klavir: Sonja Lukić, muzika: Matija Anđelković, stručni saradnici: Đorđe Mamula i Ana Samardžić, maska: Katarina Milošević, dizajn: Aleksandra Andrić.

     

    Cena karte je 250 dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura