• PRAZNIČNE ČAROLIJE: NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI KONCERT

    ZRENJANIN – U velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 22. decembra, od 19 časova, biće održan humanitarni koncert „Praznične horske čarolije“. U okviru programa će nastupiti Gradski dečiji hor Kulturnog centra (dirigent Senka Milisavljević), Hor muzičke kreativne radionice „Kolegijum“ i hor pripremnog razreda Muzičke škole „Josif Marinković“ (dirigent Sanja Popović), Dečiji hor muzičkog centra […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRAZNIČNE ČAROLIJE: NOVOGODIŠNJI HUMANITARNI KONCERT

    ZRENJANIN – U velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 22. decembra, od 19 časova, biće održan humanitarni koncert „Praznične horske čarolije“.

    U okviru programa će nastupiti Gradski dečiji hor Kulturnog centra (dirigent Senka Milisavljević), Hor muzičke kreativne radionice „Kolegijum“ i hor pripremnog razreda Muzičke škole „Josif Marinković“ (dirigent Sanja Popović), Dečiji hor muzičkog centra „Supernova“ (dirigent Marko Pejčić) i Dečiji hor „Prepodobni Rafailo Banatski“ (dirigent Senka Milisavljević).

    Tim povodom će, pre nastupa, biti emitovani promotivni spotovi svakog od horova koji nastupaju.

    Ulaznica za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice, od kojih će biti napravljeni paketići koji će biti uručeni dečijem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“. Prilikom dodele paketića će Cekom – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju, izvesti novogodišnju  predstavu „Nova godina u potrazi za Deda Mrazom“ za decu na odeljenju. Ovo će ujedno biti i prvi promotivni koncert za četvrti Horski festival „Slobodan Bursać“, koji će se održati 2017. godine.

    Tom prilikom će u holu ispred velike sale Kulturnog centra Zrenjanina biti prikupljana i novčana sredstva za obnovu biste dirigenta Slobodana Bursaća u Aleji Velikana u Karađorđevom parku u Zrenjaninu, o čemu je portal zrenjaninski.com već pisao, a što možete pročitati ovde. 

    Organizatori humanitarne akcije su KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa mladima iz Cekoma – Centra za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura