• Poziv za učešće u radionici Festivala stripa “STRIPOLIS”

    U okviru Festivala stripa „STRIPOLIS“, koji će se održati od četvrtka 20. do subote 22. septembra, održaće se radionica koju će voditi gosti festivala.   Voditelji radionice biće Aleksandar Zolotić, ilustrator i strip crtač, i Kosta Rakićević, grafički dizajner i kreativni producent. Oni će pokazati i demonstrirati kako je nastao film “Eho!”, uz razgovor a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poziv za učešće u radionici Festivala stripa “STRIPOLIS”

    U okviru Festivala stripa „STRIPOLIS“, koji će se održati od četvrtka 20. do subote 22. septembra, održaće se radionica koju će voditi gosti festivala.

     

    Voditelji radionice biće Aleksandar Zolotić, ilustrator i strip crtač, i Kosta Rakićević, grafički dizajner i kreativni producent. Oni će pokazati i demonstrirati kako je nastao film “Eho!”, uz razgovor a potom i projekciju ovog animiranog filma. Radionica je zakazana za petak, 21. septembar sa početkom u 16 časova u Maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Iz Kulturnog centra Zrenjanin pozivaju sve zainteresovane sugrađane i sugrađanke da se prijave za učešće, do 20. septembra, na e-mail Kulturnog centra Zrenjanina: kczr@kczr.org ukoliko žele da učestvuju i nauče prve korake iz oblasti animiranog filma.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura