• POZIV ZA UČEŠĆE NA DEVETOM FEJSBUK PESNIČKOM FESTIVALU

    NOVO MILOŠEVO – Banatski kulturni centar iz Novog Miloševa poziva pesnike iz Evrope i sveta da učestvuju na ovogodišnjem, devetom Evropskom Fejsbuk pesničkom festivalu.   Učešće se ostvaruje slanjem jedne svoje neobjavljene pesme na maternjem jeziku, čime potencijalni učesnici stiču mogućnost da govore svoje stihove na Međunarodnom sajmu knjiga u Novom Sadu i ostvare kontakte […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POZIV ZA UČEŠĆE NA DEVETOM FEJSBUK PESNIČKOM FESTIVALU

    NOVO MILOŠEVOBanatski kulturni centar iz Novog Miloševa poziva pesnike iz Evrope i sveta da učestvuju na ovogodišnjem, devetom Evropskom Fejsbuk pesničkom festivalu.

     

    Fejsbuk pesnički festival

    Učešće se ostvaruje slanjem jedne svoje neobjavljene pesme na maternjem jeziku, čime potencijalni učesnici stiču mogućnost da govore svoje stihove na Međunarodnom sajmu knjiga u Novom Sadu i ostvare kontakte sa ostalim učesnicima, ali i osvoje nagradu koja se sastoji u objavljivanju zbirke pesama. Učesnici stiču pravo i da njihove pesme budu objavljene u zborniku, a svojim učešćem stiču pravo i da postanu državljani Pesničke republike i dobiju pasoš.

     

    Fejsbuk pesnički festival održaće se 10. i 11. marta na Novosadskom sajmu, u okviru Međunarodnog sajma knjiga, u organizaciji Banatskog kulturnog centra i Novosadskog sajma.

     

    Festival svake godine okuplja, u virtuelnom i stvarnom svetu, oko pet stotina pesnika iz dvadesetak država sveta.

     

    Zainteresovani mogu poslati neobjavljenu pesmu na maternjem jeziku, i lične podatke (ime, prezime, adresa, telefon) do 28. februara na e-mail fejsbukfestival@gmail.com

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura