• POPUSTI I DO 50 ODSTO NA OSMOMARTOVSKOM SAJMU KNJIGA

    ZRENJANIN – U periodu od 5. do 10. marta, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“, biće organizovan Osmomartovski sajam knjiga i bazar NURDOR-ovih rukotvotina.     Uz cene knjiga niže od 10 do 50 odsto, u knjižari biblioteke posetioci sajma će imati priliku da kupovinom artikala (magneta, knjige, slagalica) sa NURDOR-ovog štanda, pomognu izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POPUSTI I DO 50 ODSTO NA OSMOMARTOVSKOM SAJMU KNJIGA

    ZRENJANIN – U periodu od 5. do 10. marta, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“, biće organizovan Osmomartovski sajam knjiga i bazar NURDOR-ovih rukotvotina.

     

    Osmomartovski sajam knjiga

     

    Uz cene knjiga niže od 10 do 50 odsto, u knjižari biblioteke posetioci sajma će imati priliku da kupovinom artikala (magneta, knjige, slagalica) sa NURDOR-ovog štanda, pomognu izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja klinike u Nišu.

     

    NURDOR i Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ na ovaj način nastavljaju saradnju započetu pre tri godine, kao i kampanju „I ja se borim“, koja je 15. februara, na Svetski dan dece obolele od raka, održana u više od 40 gradova Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura