• POKLANJAMO KNJIGU „VIDI ME“ NIKOLASA SPARKSA

    Portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ove subote vam poklanjaju knjigu „Vidi me“, autora Nikolasa Sparksa, prvi na listi najprodavanijih romana Njujork tajmsa! Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom „javno“ (public). Ime […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POKLANJAMO KNJIGU „VIDI ME“ NIKOLASA SPARKSA

    vidi-me-koricePortal zrenjaninski.com i izdavačka kuća „Laguna“ ove subote vam poklanjaju knjigu „Vidi me“, autora Nikolasa Sparksa, prvi na listi najprodavanijih romana Njujork tajmsa!

    Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to već niste učinili, lajkujete Fejsbuk stranicu portala zrenjaninski.com, a zatim da ovaj tekst podelite sa naše na vašu Fejsbuk stranicu, pod opcijom „javno“ (public). Ime dvoje dobitnika objavićemo sutra na našoj Fejsbuk stranici.

    Roman „Vidi me“ je priča o Kolinu Henkoku koji se iz sve snage trudi da ne prokocka drugu priliku u životu. Kako iza sebe ima istoriju nasilničkog ponašanja i loših odluka, a pretnja zatvorom ga prati u stopu, rešen je da živi ispravno. Posvetio se svom jedinom cilju – da stekne diplomu učitelja i izbegava sve što se u njegovoj prošlosti pokazalo kao pogubno. Smatra da mu je u svemu tome najmanje potrebna ozbiljna veza.

    Marija Sančez, vredna kćerka meksičkih doseljenika, slika je i prilika opštepriznatog uspeha. Ova tamnokosa lepotica ima naizgled besprekornu karijeru. No, i ona ima sopstvene traume iz prošlosti zbog kojih je primorana da se vrati u rodni grad i preispita mnogo toga u šta je nekad verovala. Slučajni susret na drumu po olujnoj noći promeniće život i Kolinu i Mariji. Među njima se neočekivano rađa ljubav, koju prete da zasene događaji iz Marijine prošlosti. Može li ih međusobna ljubav zaštititi čak i u najmračnijim trenucima?

    Nikolas Sparks je jedan od najomiljenijih pripovedača širom sveta, pisac čije su knjige štampane u više od 85 miliona primeraka. Njegovih jedanaest romana Njujork tajms svrstava u sâm vrh svoje liste bestselera. Knjige mu se prevode na više od pedeset jezika i smatraju se svetskim hitovima. Osam Sparksovih romana adaptirano je za film. Autor o svojim knjigama kaže: „Najpre ćete se smeškati, potom ćete plakati – ne recite da vas nisam upozorio“.

    Knjigu „Vidi me“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs Knjižara „Laguna“ nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura