• POGLEDAJTE PREDSTAVU „BEG“ I DONIRAJTE SREDSTVA ZA OBNOVU BISTE

    ZRENJANIN – Predstava „Beg“ Dramskog studija „Cekom“, biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u sredu, 5. aprila, u 20 časova, u cilju prikupljanja sredstava za obnovu biste dirigenta Slobodana Bursaća u Aleji velikana. Ulaz na predstavu je besplatan, a u Kulturnom centru će biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge za bistu.  Predstava „Beg“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POGLEDAJTE PREDSTAVU „BEG“ I DONIRAJTE SREDSTVA ZA OBNOVU BISTE

    ZRENJANIN – Predstava „Beg“ Dramskog studija „Cekom“, biće izvedena na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u sredu, 5. aprila, u 20 časova, u cilju prikupljanja sredstava za obnovu biste dirigenta Slobodana Bursaća u Aleji velikana.

    bista
    Bista Slobodana Bursaća

    Ulaz na predstavu je besplatan, a u Kulturnom centru će biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge za bistu. 

    Predstava „Beg“ je nastala primenom kreativnog dramskog procesa. Tiče se života mladih ljudi, istih onih koji su svoja životna iskustva utkali u tok priče.

    „U predstavi govorimo o generacijama koje beže od nečega ka nečemu, zbog nečega, a najčešće je upravo taj beg pokretač promena, kojima se ne zna ni početak ni kraj. Promene su ponekad dobra, a ponekad loša stvar, ali kakve god bile, bitno je znati uzrok i dobro promisliti o posledicama. Da li je sistem loš, ili su loši ljudi? Da li se beg meri u metrima ili u danima? Jasno i glasno ćemo vam reći šta mislimo, jer ne znamo za drugačije“, poručuju iz „Cekoma“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura