• Peta slikarska kolonija koju organizuje kompanija UM-ING

    Od 10. do 12. oktobra, u prostorijama kompanije UM-ING u Zrenjaninu, biće održana 5. slikarska kolonija, na kojoj će učestvovati deset umetnika.   Osnivač i organizator ove umetničke manifestacije, čelnik kompanije UM-ING Borislav Umićević, kao i svih prethodnih godina slikarima je obezbedio komforan i prijatan radni prostor u ovoj renomiranoj firmi, kao i kompletan slikarski […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Peta slikarska kolonija koju organizuje kompanija UM-ING

    Od 10. do 12. oktobra, u prostorijama kompanije UM-ING u Zrenjaninu, biće održana 5. slikarska kolonija, na kojoj će učestvovati deset umetnika.

     

    Osnivač i organizator ove umetničke manifestacije, čelnik kompanije UM-ING Borislav Umićević, kao i svih prethodnih godina slikarima je obezbedio komforan i prijatan radni prostor u ovoj renomiranoj firmi, kao i kompletan slikarski pribor i materijal potreban za rad.

     

    Kolonija će biti otvorena u sredu, 10. oktobra, od 10 sati, i radiće do petka, 12. oktobra, u dnevnim terminima od 10 do 15 časova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura