• Ovonedeljni program u Kulturnom centru

    Balet i tribina u utorak, komedija u sredu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Baletska predstava za decu „Frozen“, sa elementima mjuzikla, u režiji Aleksandre Tot a u produkciji i izvođenju zrenjaninskog Baletskog studija „Stage“, biće odigrana na velikoj sceni Kulturnog centra, u utorak, 28. aprila, sa početkom u 18 časova. Predstava je adaptacija poznatog i istoimenog Diznijevog animiranog filma, a u njoj igraju deca iz studija „Stage“. Cena ulaznice je 150 dinara.

    Kulturni centar
    Kulturni centar

    Istog dana, u maloj sali KC, biće održana tribina „Kontraverze oko autonomije Vojvodine u XX veku“. Uvodničar je dr Slobodan Bjelica, istoričar, a moderator Miroslav Samardžić. Tribina počinje u 19 časova.

    U sredu, 29. aprila, na velikoj sceni KC je komedija „Art“ francuske književnice Jasmine Reze, kultno delo savremenog dramskog stvaralaštva, prvi put izvedeno 1994. godine u Parizu i odmah nagrađeno Molijerovom nagradom. Od tada je ovaj komad preveden i isceniran širom sveta, na više od trideset jezika. Predstava je na programu od 20 časova. Igraju: Milan Lane Gutović, Nebojša Dugalić i Miljan Prljeta. Cena ulaznica je 600 dinara u pojedinačnoj prodaji, a 500 dinara za đake, studente i sindikalne organizacije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura