• Ovogodišnja kampanja „Kultura na DAR“ ulazi u završnicu

    Do kraja ovogodišnje kampanje „Kultura na DAR“ ostalo je nešto manje od dve nedelje. U pitanju je, da podsetimo, najmasovnija kampanja za očuvanje i promociju kulturne baštine u Srbiji.   Društvo za akademski razvoj, koje više od pola decenije organizuje ovu kampanju, do sada je uradilo veliki posao.   Podeljeno je oko 2.000 flajera, održano […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovogodišnja kampanja „Kultura na DAR“ ulazi u završnicu

    Do kraja ovogodišnje kampanje „Kultura na DAR“ ostalo je nešto manje od dve nedelje. U pitanju je, da podsetimo, najmasovnija kampanja za očuvanje i promociju kulturne baštine u Srbiji.

     

    Društvo za akademski razvoj, koje više od pola decenije organizuje ovu kampanju, do sada je uradilo veliki posao.

     

    Podeljeno je oko 2.000 flajera, održano je pet radionica u Beogradu i Zrenjaninu, a realizovan je i promo događaj „Moje mesto u slikama“ u Šidu.

     

    Šesta sezona kampanje „Kultura na DAR“ traje do 1. maja. Do tog datuma svi zainteresovani građani Srbije mogu da načine fotografiju i/ili snime film u trajanju do 3 minuta o svom omiljenom kulturnom dobru u mestu u kome žive i učestvuju u konkursu.

     

    Ono što se nije menjalo od prve sezone, pa neće ni ove, jeste da su propozicije vrlo skromne, te da nema razloga da ne učestvujete. Kvalitet fotografija i filmova, način na koji su nastali nije bitan. Najbitnije je da su tako osmišljeni da predstave kulturnu baštinu mesta u kom živite na najbolji mogući način. Više o propozicijama možete pronaći na OVOM LINKU.

     

    Informativni portal zrenjaninski.com i ove godine je prijatelj i jedan od medijskih pokrovitelja kampanje „Kultura na DAR“.

     

    kultura na dar sest

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura