Kultura YTOP

OVI POZNATI GLUMCI ČESTO SU U ZRENJANINU IZ PRIVATNIH RAZLOGA

Neda Arnerić i Feđa Stojanović u Kulturnom centru Zrenjanina

ZRENJANIN – Pozorišna predstava „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“, u kojoj glavne uloge tumače Neda Arnerić i Feđa Stojanović, odigrana je u petak, 14. oktobra, u Kulturnom centru Zrenjanina.

Neda Arnerić i Feđa Stojanović u Kulturnom centru Zrenjanina
Neda Arnerić i Feđa Stojanović u Kulturnom centru Zrenjanina

Ovaj pozorišni komad napisan je po uzoru na kultni film iz sedamdesetih godina u kojem su glumili Milena Dravić i Slobodan Đurić. Neda i Feđa nisu krili da su na početku bili skeptični kako će predstava izgledati.

– Plašili smo se da li ovakva jedna ideja može da parira kultnom filmu, i kako će biti prihvaćena kod publike. Skeptični smo bili pogotovo jer je reditelj osmislio da to ne bude priča o dvoje mladih ljudi, kao što je to bilo u vreme kada se se prikazivao film, već da tekst govori o ljudima koji su na zalasku svojih karijera. Mnogi će reći da je predstava komedija, ali ja bih rekla da je to drama sa elementima komedije, jer priča govori o dvoje usamljenih ljudi, koji su ceo život sami. A puno je takvih osoba oko nas – kazala je Neda Arnerić za portal zrenjaninski.com.

Glavni glumci predstave su nam otkrili da često dolaze u naš grad, kako zbog posla tako i zbog  prijatelja koje imaju u Zrejaninu. Feđi Stojanoviću je čak pre nekoliko godina ponuđeno da bude upravnik Narodnog pozotišta „Toša Jovanović“, ali je on to sticajem okolnosti odbio.

– Proveo sam ovde možda najlepše godine mog života, jer moji najbolji prijatelji žive u ovom gradu. Jedno vreme sam čak držao butik Mirjane Marić, koja mi je rođena sestra, tako da Zrenjanin volim bukvalno kao i Beograd – istakao je Stojanović.

Podeli članak
sinovoz
FAM