• OTVOREN LIKOVNI SALON U KULTURNOM CENTRU (VIDEO)

    ZRENJANIN – Produkcijska kuća Digital style iz Zrenjanina i portal zrenjaninski.com u narednom periodu objavljivaće video priloge u okviru projekta „Kult plus“.     U Kulturnom centru Zrenjanina otvoren je Likovni salon likovnog konkursa „30×30“. Na otvaranju ovogodišnjeg salona – o projektu, njegovom značaju i ciljevima govorili su direktor Kulturnog centra Zrenjanina Goran Marinković, pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OTVOREN LIKOVNI SALON U KULTURNOM CENTRU (VIDEO)

    ZRENJANIN – Produkcijska kuća Digital style iz Zrenjanina i portal zrenjaninski.com u narednom periodu objavljivaće video priloge u okviru projekta „Kult plus“.

     

    izlozba-30x-30-ok likovni konkurs

     

    U Kulturnom centru Zrenjanina otvoren je Likovni salon likovnog konkursa „30×30“. Na otvaranju ovogodišnjeg salona – o projektu, njegovom značaju i ciljevima govorili su direktor Kulturnog centra Zrenjanina Goran Marinković, pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić i autor projekta Milutin Mićić.

     

    Salon je otvorio predsednik Odbora za kulturu i javno informisanje Narodne skupštine Republike Srbije Mirko Krlić. Svečano su proglašeni i najuspešniji učesnici konkursa.

     

    Na Likovni konkurs „30×30“ ove godine prijavilo se 240 autora iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Bugarske, Hrvatske, Argentine i Makedonije.

     

    Žiri u sastavu: Ana Stanar, istoričarka umetnosti i Milutin Mićić, akademski slikar i autor projekta, odabrao je radove 153 autora i dodelio tri nagrade.

     

    Dobitnik prve nagrade je Vukašin Milović za rad „Tragovi vremena“, druge nagrade – Miroslav Munižaba za rad „Epicentar“, a treće Marika Mihaljfi za rad „Ovde sam na sigurnom“.

     

    Publika će imati priliku da pogleda najuspešnije radove učesnika ovogodišnjeg konkursa do kraja godine.

     

    Više o tome u prilogu koji smo pripremili za vas.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura