• Organizatori „Banatske bajke“ pripremili program i za ovaj vikend

    Program u okviru manifestacije „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“, koja se održava u Gradskoj bašti u Zrenjaninu, biće nastavljen i ovog vikenda.   U petak, 17. avgusta, od 20 časova, Šabac će predstaviti svoju turističku ponudu i potencijale, dok je za subotu, 18. avgust, u istom terminu, planirano multimedijalno veče, u toku kojeg […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Organizatori „Banatske bajke“ pripremili program i za ovaj vikend

    Program u okviru manifestacije „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“, koja se održava u Gradskoj bašti u Zrenjaninu, biće nastavljen i ovog vikenda.

     

    U petak, 17. avgusta, od 20 časova, Šabac će predstaviti svoju turističku ponudu i potencijale, dok je za subotu, 18. avgust, u istom terminu, planirano multimedijalno veče, u toku kojeg će se publici predstaviti pesnikinja Draginja Milović i Pera Pesnik iz Banata (Petar Ćirić – Perlez), kao i KUD „Lola“ Farkaždin i pevačke grupe „Zavičajni snovi“ i „Filigrani“.

     

    Stara Pazova predstaviće turističku ponudu i potencijale u nedelju, 19. avgusta, od 20 časova.

     

    U slučaju lošeg vremena program će se realizovati u Baroknoj sali Gradske kuće.

     

    „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“ zajednički je projekat Kulturnog centra Zrenjanina, Turističke organizacije grada Zrenjanina i IPMedia 023, koji ima podršku PerSu-a. Cilj manifestacije je da jedinstvenim programom upotpuni i oplemeni prostor Gradske bašte.

     

    Program je tematski podeljen po danima, tako da su utorkom tema vinske priče i muzika, sredom se predstavljaju umetnici, književnici, kulturno – umetnička društava i rokenrol bendovi, a četvrtak je namenjen deci. Petkom su gosti turističke organizacije iz Srbije, subotom su koncerti zabavne i evergrin muzike, a nedeljom se predstavljaju naselja iz Banata.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura