• Odlučeno o ovogodišnjim nagradama „Teodor Pavlović“

    Nagrada „Teodor Pavlović“, za najbolju knjigu, pripala je dr Milanu Miciću za knjigu „Ab ovo“, a istoimena nagradа za životno delo, književniku Miloradu Grujiću.   O nagradama je jednoglasno odlučio žiri u sastavu dr Mirjana Brković, predsednik, i članovi dr Srđan Šljukić i Radovan Vlahović.   Nagrade će biti dodeljene u okviru manifestacije «Dani Teodora […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odlučeno o ovogodišnjim nagradama „Teodor Pavlović“

    Nagrada „Teodor Pavlović“, za najbolju knjigu, pripala je dr Milanu Miciću za knjigu „Ab ovo“, a istoimena nagradа za životno delo, književniku Miloradu Grujiću.

     

    O nagradama je jednoglasno odlučio žiri u sastavu dr Mirjana Brković, predsednik, i članovi dr Srđan Šljukić i Radovan Vlahović.

     

    Nagrade će biti dodeljene u okviru manifestacije «Dani Teodora Pavlovića», koju organizuje Banatski kulturni centar iz Novog Miloševa, u saradnji sa Maticom srpskom iz Novog Sada, pod pokroviteljstvom opštine Novi Bečeji Mesne zajednice Novo Miloševo. Manifestacija će se održati po devetnaesti put od 27. septembra do 5. oktobra u Novom Miloševu a nagrade Miloradu Grujiću i dr Milanu Miciću biće uručene 27. septembra u 19.30 časova u Banatskom kulturnom centru u okviru svečanog programa otvaranja manifestacije.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura