• Od 4. maja biblioteka radi sa korisnicima po izmenjenom režimu

    Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ najavila je danas da će od ponedeljka, 4. maja, početi da radi sa korisnicima. Rad će biti organizovan u skladu sa merama koje je donela Vlada Republike Srbije.   „Biblioteka će rad organizovati tako da obezbedi poštovanje svih propisanih preventivnih mera koje se odnose na sprečavanje širenja zaraze bolesti COVID-19. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Od 4. maja biblioteka radi sa korisnicima po izmenjenom režimu

    Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ najavila je danas da će od ponedeljka, 4. maja, početi da radi sa korisnicima. Rad će biti organizovan u skladu sa merama koje je donela Vlada Republike Srbije.

     

    „Biblioteka će rad organizovati tako da obezbedi poštovanje svih propisanih preventivnih mera koje se odnose na sprečavanje širenja zaraze bolesti COVID-19. Usvojili smo i plan mera zaštite zaposlenih za vreme trajanja vanrednog stanja“, saopštila je ova ustanova kulture.

     

    Korisnici će, počevši od 4. maja, svakog radnog dana od 8.30 do 10.30 časova, na brojeve telefona 566-210 i 535-115, ili na imejl adresu: biblioteka@zrbiblio.rs moći da poruče željene publikacije.

     

    Potrebno je da korisnik ostavi sledeće podatke: broj članske karte, ime i prezime i broj telefona, kao i podatke o publikacijama koje želi da pozajmi. Naručenu građu korisnik će moći da preuzme narednog dana od 10.30 do 13 časova u holu Biblioteke.

     

    Pročitajte još: Izašle iz štampe knjige „Sve je u glavi“ i „Pun mesec i harmonika“

     

    Tokom preuzimanja publikacija u holu mogu biti najviše dva korisnika. Oni su u obavezi da nose zaštitnu masku i rukavice. Korisnici koji vraćaju građu mogu da je odlože na pult koji je postavljen na ulazu u Biblioteku.

     

    Samo građa koja je prethodno naručena može da se preuzme.

     

    Rad zaposlenih će se odvijati u jednoj smeni, od 8 do 14 časova radnim danima.

     

    Čitaonice naučnog odeljenja i periodike neće biti otvorene za korisnike tokom trajanja vanrednog stanja.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura