Kultura YTOP

NOVOGODIŠNJI KONCERT MUZIČKE ŠKOLE „JOSIF MARINKOVIĆ“

Muzički centar "Bolero"

ZRENJANIN – Jedan u nizu novogodišnjih koncerata Muzičke škole „Josif Marinković“ biće održan i u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin u ponedeljak, 18. decembra, s početkom u 19 časova.

 

 

Učenici i nastavnici Muzičke škole „Josif Marinković“ pripremili su niz koncerata kojima će obeležiti završetak stare i doček nove kalendarske godine. Repertoar će i ovog puta biti raznovrstan, u skladu sa prazničnim raspoloženjem, pa će se na programu naći kompozicije svih epoha i stilova, a učestvovaće đaci svih uzrasta. Na koncertima će se predstaviti solisti, kamerni sastavi, horovi, kao i gudački i duvački orkestri osnovne i srednje škole.

 

Nakon prvog novogodišnjeg koncerta održanog u Svečanoj sali škole i humanitarnog koncerta u Kulturnom centru, drugi novogodišnji koncert biće održan u zrenjaninskom Muzeju. Na koncertu u Narodnom muzeju Zrenjanin nastupiće učenici osnovne i srednje škole kao solisti na flauti, trombonu, trubi, gitari, solo pevanju, u kamernim sastavima i duvačkom orkestru. Na program će biti dela Mocarta, Vebera, Šopena, Dvoržaka, Lobosa…

 

Ulaz je besplatan.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz