Kultura YTOP

NOVOGODIŠNJI KONCERT MUZIČKE ŠKOLE “JOSIF MARINKOVIĆ”

Muzički centar "Bolero"

ZRENJANIN – Jedan u nizu novogodišnjih koncerata Muzičke škole “Josif Marinković” biće održan i u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin u ponedeljak, 18. decembra, s početkom u 19 časova.

 

 

Učenici i nastavnici Muzičke škole “Josif Marinković” pripremili su niz koncerata kojima će obeležiti završetak stare i doček nove kalendarske godine. Repertoar će i ovog puta biti raznovrstan, u skladu sa prazničnim raspoloženjem, pa će se na programu naći kompozicije svih epoha i stilova, a učestvovaće đaci svih uzrasta. Na koncertima će se predstaviti solisti, kamerni sastavi, horovi, kao i gudački i duvački orkestri osnovne i srednje škole.

 

Nakon prvog novogodišnjeg koncerta održanog u Svečanoj sali škole i humanitarnog koncerta u Kulturnom centru, drugi novogodišnji koncert biće održan u zrenjaninskom Muzeju. Na koncertu u Narodnom muzeju Zrenjanin nastupiće učenici osnovne i srednje škole kao solisti na flauti, trombonu, trubi, gitari, solo pevanju, u kamernim sastavima i duvačkom orkestru. Na program će biti dela Mocarta, Vebera, Šopena, Dvoržaka, Lobosa…

 

Ulaz je besplatan.

Podeli članak
sinovoz
FAM