Kultura

Novogodišnji humanitarni koncert Horskog festivala „Slobodan Bursać“

Novogodišnji humanitarni koncert

Tradicionalni novogodišnji humanitarni koncert Horskog festivala „Slobodan Bursać“ – „Praznične horske čarolije“ biće održan u subotu, 22. decembra, od 19 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu.

 

Na programu su dečije pesme novogodišnjeg i božićnog karaktera. Koncert se održava u okviru promotivnih aktivnosti šestog Horskog festivala „Slobodan Bursać” koji će biti održan u junu 2019. godine.

 

U okviru programa će nastupiti Dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina – dirigentkinja Senka Milisavljević; Dečiji hor „SuperNova” – dirigent Marko Pejčić; i Dečiji hor „Prepodobni Rafailo Banatski” – dirigent Predrag Nenin.

 

Ulaznice za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice od kojih će biti napravljeni paketići za decu na dečijem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović”.

 

„Ovom prilikom pozivamo i sve koji su u mogućnosti da doniraju igračke i knjige za decu, koje će takođe biti donirane ovom odeljenju. Prilikom podele paketića biće izvedena i novogodišnja predstava za decu na odeljenju, koju će izvesti mladi iz Cekoma – Centra za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju“, navode organizatori.

 

Organizatori akcije, odnosno programa su KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina, a sponzor manifestacije je trgovački lanac PerSu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM