• NOVI ROMAN RADOVANA VLAHOVIĆA „1934“ PRED PUBLIKOM

    NOVO MILOŠEVO – Promocija novog romana Radovana Vlahovića pod nazivom „1934“ (nastavak romana „Bapa“, knjiga druga), održaće se u subotu, 2. decembra, od 19 časova, u Banatskom kulturnom centru u Novom Miloševu.     Učestvuju: urednik Simon Grabovac, recenzent Franja Petrinović, književni kritičar Marija Tanackov, moderator Senka Vlahović i autor.   Odlomak iz romana:   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVI ROMAN RADOVANA VLAHOVIĆA „1934“ PRED PUBLIKOM

    NOVO MILOŠEVO – Promocija novog romana Radovana Vlahovića pod nazivom „1934“ (nastavak romana „Bapa“, knjiga druga), održaće se u subotu, 2. decembra, od 19 časova, u Banatskom kulturnom centru u Novom Miloševu.

     

     

    Učestvuju: urednik Simon Grabovac, recenzent Franja Petrinović, književni kritičar Marija Tanackov, moderator Senka Vlahović i autor.

     

    Odlomak iz romana:

     

    „Od zemlje smo postali, od zemlje živimo, govorio je Branko, a u zemlju ćemo i da završimo, to je naša sudbina. Zemlja. Sve drugo bude i prođe, al’ usta uvek ‘leba ištu. Za nas seljake furtom ima posla i mi nikad nismo dokoni. Naučili smo da radimo, da imamo, i to što imamo da je naše, i nikad se nismo otimali i gramzili s tuđim da raspolažemo.“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura