• NOVA NAGRADA ZA ANSAMBL „LALA“ IZ EČKE (FOTO)

    EČKA – Ansambl Kulturno – umetničkog društva „Lala“ iz Ečke učestvovao je u nedelju na završnom pokrajinskom Festivalu dečijih ansambala, koji je održan u Bačkoj Topoli.     KUD „Lala“ je od strane stručnog žirija nagrađen bronzanom plaketom, za izvođenje koreografije igara iz Dragačeva, pod nazivom „Ja posija selen pelen“.     – Za naše […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVA NAGRADA ZA ANSAMBL „LALA“ IZ EČKE (FOTO)

    EČKA – Ansambl Kulturno – umetničkog društva „Lala“ iz Ečke učestvovao je u nedelju na završnom pokrajinskom Festivalu dečijih ansambala, koji je održan u Bačkoj Topoli.

     

     

    KUD „Lala“ je od strane stručnog žirija nagrađen bronzanom plaketom, za izvođenje koreografije igara iz Dragačeva, pod nazivom „Ja posija selen pelen“.

     

     

    – Za naše malo društvo veliki je uspeh i sam plasman na pokrajinski festval, nakon dva kruga kvalifikacionih smotri na opštinskom i zonskom nivou, kao i to što smo se četvrtu godinu za redom našli među dvadesetak najboljih vojvođanskih ansambala. Smatramo to još jednom potvrdom kvaliteta rada sa decom i kontinuiteta u održavanju i unapređenju našeg programa, uprkos veoma teškim uslovima u kojima ansambl funkcioniše – kaže umetnički rukovodilac ansambla „Lala“ Zoran Tošić.

     

     

    Kako je naveo, u ovom kulturno – umetničkom društvu na ovo gledaju kao na još jedan ostvaren cilj, ali i novi zadatak, da i ubuduće vredno rade, održe kontinuitet u radu, kvalitet programa, i ukažu na značaj koji ima funkcionisanje društva kako u očuvanju dela nematerijalne kulturne baštine, tako i u socijalizaciji i obrazovanju dece.

     

     

    – U svoje lično ime još jednom čestitam članovima ansambla i orkestru, i zahvaljujem se svima koji su mi pomogli u pripremi prikazanog programa – kaže Tošić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura