• NOĆ KNJIGE: NAJNOVIJI SVETSKI HITOVI PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA

    U petak, u „Laguninim“ klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    BEOGRAD – U petak, 17. juna, u „Laguninim“ klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi“, od 17 sati do ponoći, održaće se četrnaesta regionalna manifestacija „Noć knjige“ pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

    laguna

    Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja.

    U „Noći knjige“ pred čitaocima će se naći više od 23.000 naslova „Lagune“, ali i drugih izdavača.

    – Pored knjiga domaćih, biće i naslovi nekoliko hrvatskih izdavača, što je raritet kod nas, kao i knjige najvećih engleskih, američkih i francuskih izdavača – istakla je na konferenciji za novinare povodom „Noći knjige“ direktorka knjižarskog lanca „Delfi“ Vesna Mihailović. 

    Popusti na „Lagunina“ izdanja: za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

    Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtu www.delfi.rs. U toku „Noći knjige“ članski popusti „Laguninog“ kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za „Noć knjige“.

    Među hitovima za „Noć knjige“ naći će se i nova knjiga Paula Koelja „Biti kao reka“, nova knjiga Trejsi Ševalije „Plodovi na vetru“ i nova knjiga Lusinde Rajli „Sedam sestara“. 

    Posle trinaest godina slavni češki pisac Milan Kundera čitaocima je predstavio svoj novi roman „Praznik beznačajnosti“, a u knjižarama možete naći i knjige nobelovaca Svetlane Aleksijevič „Černobiljska molitva“ i Mo Jena „Smrt na sandalovom kocu“.

    Sve mališane, ali i njihove roditelje, obradovaće novo izdanje čuvene „Zmajeve riznice“, novi roman Uroša Petrovića „Karavan čudesa“, ali i maštovite avanture Krtića u slikovnicama „Krtić i ribica“, „Krtić i njegov mali auto“, „Kako je Krtić došao do svojih pantalona“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura