• NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA ŠEKSPIROV KOMAD: Uloge Romea i Julije bi da tumači 120 glumaca!

    Organizovana audicija u Narodnom pozorištu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA ŠEKSPIROV KOMAD: Uloge Romea i Julije bi da tumači 120 glumaca!

    ZRENJANIN – Od 120 mladih glumaca, koliko ih se prijavilo na audiciju za ulogu Romea i Julije, u istoimenoj predstavi koja će biti igrana na sceni Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu, u najuži izbor ušlo ih je petnaestoro.

    Detalj sa audicije
    Detalj sa audicije

    – Nismo mislili da će biti užeg i najužeg kruga, ali je zaista bilo puno dobrih glumaca na audiciji. Na audiciju su se javili diplomirani glumci, ali i studenti sa svih državnih i privatnih fakulteta u Srbiji, a bilo ih je i iz susednih zemalja. Audicija je bila radioničarskog tipa, sa svakim od kandidata smo radili po sat i po vremena, i posle velikih muka izabrali smo njih petnaestoro. U pitanju su odlični glumci, sa velikim potencijalom. Mogu slobodno da kažem da bi svaki od prijavljenih mogao da odigra bilo koju ulogu, a odabrani su oni koji su najbliži zamisli reditelja Nikole Zavišića – objašnjava za portal „Zrenjaninski“ umetnička direktorka u zrenjaninskom pozorištu „Toša Jovanović“ Anđelka Nikolić.

    Ko će igrati Juliju, a ko Romea, znaće se nakon poslednjeg kruga audicije, koja će se, najverovatnije, održati u četvrtak.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura