• NARODNO POZORIŠTE GOSTUJE U BEOGRADU

    BEOGRAD – Narodno pozorište „Toša Jovanović“ gostuje u subotu, 26. novembra, u Narodnom pozorištu u Beogradu na sceni „Raša Plaović“ sa predstavom „Romeo i Julija“. Povodom 400 godina od smrti Vilijama Šekspira zrenjaninsko pozorište postavilo je jedan od njegovih najpoznatijih komada – „Romeo i Julija“ u režiji Nikole Zavišića. Ova predstava je premijeru imala 15. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NARODNO POZORIŠTE GOSTUJE U BEOGRADU

    BEOGRAD – Narodno pozorište „Toša Jovanović“ gostuje u subotu, 26. novembra, u Narodnom pozorištu u Beogradu na sceni „Raša Plaović“ sa predstavom „Romeo i Julija“.

    "Romeo i Julija"
    „Romeo i Julija“

    Povodom 400 godina od smrti Vilijama Šekspira zrenjaninsko pozorište postavilo je jedan od njegovih najpoznatijih komada – „Romeo i Julija“ u režiji Nikole Zavišića.

    Ova predstava je premijeru imala 15. oktobra ove godine, na Dan pozorišta, kada je proslavljeno 70 godina profesionalnog rada, i do danas je odigrana čak deset puta.

    Dobro osmišljeno osavremenjavanje svetskog klasika, koje je zadržalo svu lepotu Šekspira, njegovog jezika i humora, ali i divotu velike ljubavi dvoje mladih ljudi, čini ovu predstavu privlačnom i rado gledanom.

    Poseban kuriozitet jesu dvoje mladih i talentovanih glumaca u naslovnim ulogama izabrani na audiciji u aprilu ove godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura