• Nagrađeni učesnici „Male čitalačke značke“

    Na manifestaciji bilo 223-oje dece

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ nagradila je najuspešnije učesnike manifestacije „Mala čitalačka značka“ na svečanosti koja je održana u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“.

    U manifestaciji je učestvovalo 223 dece iz Zrenjanina, Ečke i Čente, iz 12 predškolskih grupa. Predškolci su ilustrovali knjige koje su sami pročitali ili su im ih tokom godine čitali roditelji i vaspitači.

    Program završne svečanosti „Male čitalačke značke“ pripremili su vaspitači Biljana Bilbija i Vojislava Robal sa decom iz vrtića „Sunčica“, kao i vaspitači Toni Benedek i Radoslava Milanov sa decom iz vrtića „Pinokio“.

    Podsetimo, „Čitalačku značku“ Biblioteka organizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete. Osnovna ideja manifestacije jeste negovanje i razvijanje književnog ukusa i kulture čitanja kod dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

    Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ zahvalila se Predškolskoj ustanovi Zrenjanin, vrtićima „Bambi“, „Sunčica“, „Čika Jova“, „Maslačak“, „Biberče“, „Poletarac“, „Pinokio“ i vrtićima iz Ečke i Čente na lepom odzivu i učešću u manifestaciji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura