• NA MINI GITARIJADI NASTUPA DEVET BENDOVA

    Pobednik će se plasirati u takmičarski deo 50. „Zaječarske gitarijade“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Od 4. do 9. avgusta u šest gradova Srbije biće održane kvalifikacione „Mini Gitarijade“, na kojima će nastupiti demo bendovi koji su se prijavili za učešće u takmičarskom delu 50. Zaječarske Gitarijade.

    gitarijada-zajecar

    Najbolji bendovi na „Mini Gitarijadama“ obezbediće plasman u takmičarski deo programa najstarijeg rok festivala, koji će po 50. put biti održan od 11. do 13. avgusta na Gradskom stadionu u Zaječaru.

    „Mini Gitarijade“ biće održane u sledećim gradovima: 4. avgusta u Užicu, 5. avgusta u Sremskoj Mitrovici, 6. avgusta u Kosovskoj Mitrovici, 7. avgusta u Čačku, 8. avgusta u Valjevu i 9. avgusta u Zrenjaninu.

    Pobednici ovih „Mini Gitarijada“ nastupiće na 50. „Gitarijadi“ u Zaječaru od 11. do 13. avgusta, zajedno sa demo bendovima iz zemalja regiona, koji su se plasirali zahvaljujući pobedi na partnerskim festivalima u zemlji iz koje dolaze i sa bendovima koje će dodatno odabrati žiri od pristiglih prijava na sajtu gitarijada.org.

    Pravo učešća na konkursu koji je završen 31. jula imali su demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje.

    „Mini Gitarijada“ u Zrenjaninu održaće se 9. avgusta u centru grada kod Vodotornja sa početkom u 21 sat.

    Od devet bendova koji će nastupiti na ovdašnjoj „Mini Gitarijadi“, četiri benda su iz Zrenjanina, dva iz Novog Sada, i po jedan iz Vršca, Inđije i iz Varaždina (Hrvatska).

    Pobednik na „Mini Gitarijadi“ u Zrenjaninu plasiraće se u takmičarski deo 50. „Zaječarske gitarijade“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura