• Na festivalu „Iluzije slobode“ nastupaju bendovi iz Madrida, Zagreba…

    Ovogodišnji festival „Iluzije slobode“ održaće se u dvorištu bioskopa u Novom Bečeju, u subotu, 18. maja, Na četvrtim po redu „Iluzijama“ nastupiće sledeći bendovi: No Nipples iz Madrida, Muzika poludelih iz Vrbasa, ESC Life iz Zagreba, novosadski Atheist Rap i Still Bleading i domaćini Ja k`o Mile, a Mile k`o konj.   Vrata dvorišta bioskopa, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na festivalu „Iluzije slobode“ nastupaju bendovi iz Madrida, Zagreba…

    Ovogodišnji festival „Iluzije slobode“ održaće se u dvorištu bioskopa u Novom Bečeju, u subotu, 18. maja, Na četvrtim po redu „Iluzijama“ nastupiće sledeći bendovi: No Nipples iz Madrida, Muzika poludelih iz Vrbasa, ESC Life iz Zagreba, novosadski Atheist Rap i Still Bleading i domaćini Ja k`o Mile, a Mile k`o konj.

     

    Vrata dvorišta bioskopa, koji se nalazi u centru ove banatske varoši, za publiku će biti otvorena u 19 časova. Koncerti će početi sat vremena kasnije.

     

    Ulaznice za ovu manifestaciju se neće naplaćivati. Međutim, na vidnom mestu biće postavljena kutija za donacije kako bi svako u skladu sa svojim mogućnostima finansijski pomogao manifestaciju.

     

    „Iluzije slobode“ su festival organizovan u potpunosti po „Do It Yourself“ principima.

     

    „Opština Novi Bečej nam je na raspolaganje dala prostor, a drugu vrstu podrške nismo ni tražili. Novac za tehničko opremanje manifestacije, pokrivanje putnih troškova izvođačima i druge izdatke obezbeđuje se donacijama i organizovanjem nekoliko promotivnih i benefit koncerata u regionu“, kažu organizatori.

     

    U neposrednoj blizini festivalskog prostora, na levoj obali reke Tise, nalazi se i gradski kamp, koji će biti na raspolaganju svim posetiocima manifestacije. Kamp nije besplatan, ali su takse za korišćenje zaista podnošljive. Šatorsko mesto košta 200 dinara, a taksa po osobi košta 100 dinara.

     

    „Budite veseli i blesavi, zabavite se dobro, uživajte u muzici i pazite jedni na druge! Fašističke ispade nećemo tolerisati“, poručuju organizatori festivala „Iluzije slobode“.

     

    iluzije slobode
    Foto: Nebojša Jovanov

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura