• Mobilna izložba u okviru projekta „Banat, evropski centar kulture“

    U četvrtak, 12. aprila, od 18 časova, u velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, biće otvorena mobilna izložba u okviru projekta „Banat, evropski centar kulture“.   Kao što je poznato, 2021. godine Novi Sad i Temišvar biće u centru evropske kulture, a do tada, cilj Festivala „Cirkuliranje“, Saveza udruženja „Cirkuliranje“, Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mobilna izložba u okviru projekta „Banat, evropski centar kulture“

    U četvrtak, 12. aprila, od 18 časova, u velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, biće otvorena mobilna izložba u okviru projekta „Banat, evropski centar kulture“.

     

    Kao što je poznato, 2021. godine Novi Sad i Temišvar biće u centru evropske kulture, a do tada, cilj Festivala „Cirkuliranje“, Saveza udruženja „Cirkuliranje“, Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“, Regionalnog centra za talente „Dušan Vasiljev“ Kikinda i Regionalnog centra za talente Zrenjanin, jeste povezivanje mladih i talentovanih ljudi, kao i promocija njihovog rada u okviru velikog projekta koji nasi naziv „Cirkuliranje“.

     

    – Cirkuliranje je počelo u Vršcu, a u Zrenjaninu će biti predstavljen slikarski deo projekta. Ideja je da se pokrene pozitivna energija, pre svega kod mladih ljudi, kao i da se promoviše kulturno nasleđe i multikulturalnost celog regiona – ističe Vladislav Petković, direktor Festivala „Cirkuliranje“.

     

    Festival će biti realizovan u pet banatskih gradova – Vršcu, Kikindi, Zrenjaninu, Pančevu i Temišvaru.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura