• Mlada Zrenjaninka Tanja Brcan promoviše svoj prvi roman „Putnik“

    U petak, 14. juna, od 19 časova, na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke, biće održana promocija prvog romana mlade Zrenjaninke Tanje Brcan. Roman „Putnik“ predstaviće Snežana Ludoški, Teodora Fai i autorka.   Tanja Brcan je rođena u Zrenjaninu 1997. godine. Završila je Osnovnu školu „Dositej Obradović“, potom Ekonomsko – trgovinsku školu „Jovan Trajković“. Trenutno je student […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mlada Zrenjaninka Tanja Brcan promoviše svoj prvi roman „Putnik“

    U petak, 14. juna, od 19 časova, na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke, biće održana promocija prvog romana mlade Zrenjaninke Tanje Brcan. Roman „Putnik“ predstaviće Snežana Ludoški, Teodora Fai i autorka.

     

    Tanja Brcan je rođena u Zrenjaninu 1997. godine. Završila je Osnovnu školu „Dositej Obradović“, potom Ekonomsko – trgovinsku školu „Jovan Trajković“. Trenutno je student treće godine na Odseku za psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Od početka studija Tanja Brcan se ozbiljnije posvetila pisanju, tako da se krajem 2018. godine pojavio i njen roman – prvenac „Putnik“, u izdanju „Presing“ izdavaštva.

     

    Pročitajte još: „Noć knjige“ u knjižari Laguna, popusti i do 40 odsto!

     

    Roman „Putnik“ Tanje Brcan prati sudbinu mlade žene koja je zapala u monotoniju svakodnevnog života. Izlaz iz sivila svakodnevice uglavnom traži u mašti i stvaranju svog tajnog sveta. U početku joj to pomaže, međutim, u svom izmaštanom svetu sreće nekoga ko tu ne pripada. Zaplet je baziran na njenom pokušaju da otkrije ko je tajanstveni stranac i rasvetli pojavu Putnika u svom životu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura