• MINIJATURE LATINSKE AMERIKE: Koncert dua BraVe Samba

    U  okviru promotivnih koncerata Horskog festivala „Slobodan Bursać“, u Reformatskoj crkvi u Zrenjaninu, u četvrtak, 26. aprila, od 20 časova, biće održan koncert dua BraVe Samba pod nazivom „Minijature Latinske Amerike„.   Duo BraVe Samba čine Vesna Vučurević na flauti i Branko Barnić na gitari. Kada su osnovali ovaj duo u jesen 2017. godine, vodili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MINIJATURE LATINSKE AMERIKE: Koncert dua BraVe Samba

    U  okviru promotivnih koncerata Horskog festivala „Slobodan Bursać“, u Reformatskoj crkvi u Zrenjaninu, u četvrtak, 26. aprila, od 20 časova, biće održan koncert dua BraVe Samba pod nazivom „Minijature Latinske Amerike„.

     

    Duo BraVe Samba čine Vesna Vučurević na flauti i Branko Barnić na gitari. Kada su osnovali ovaj duo u jesen 2017. godine, vodili su se željom da zrenjaninskoj publici dočaraju i približe čudesan svet i zavodljivi ritam Latinske Amerike, pa okosnicu muzičke literature koju izvodi ovaj ansambl čine note daleke Argentine i Brazila. Premijerni koncert su održali 13. februara 2018. u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, a ovo će biti drugi nastup ovog interesantnog i jedinstvenog dua. Kao specijalni gosti na koncertu u Reformatskoj crkvi će nastupiti i Ana Aleksić Šajrer (vokal) i Vladimir Stojković (udaraljke).

     

    Ovo je ujedno i prvi ovogodišnji promotivni koncert koji najavljuje jubilarni, peti Horski festival „Slobodan Bursać“, koji će se održati od 1. do 4. juna u Zrenjaninu. Organizatori koncerta su KulturKick Creative Productions i Kulturni centar Zrenjanina.

     

    Ulaz je slobodan.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura