Foto dana Kultura

MESEC LJUBAVI: DVE POZORIŠNE KARTE PO CENI JEDNE

plakat
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Narodno pozorište “Toša Jovanović” u februaru – mesecu ljubavi – omogućilo je Zrenjanincima da za cenu jedne karte dobiju dve.

Foto: Dušan Bartolović

Već sutra, 9. februara, na repertoaru je, u 20 časova, predstava “Imanje i nemanje”, a u petak “Ne moš’ pobeć’ od nedelje”. U subotu na lutka sceni, u 10 časova, igra se “Plavi Petar”, a u 20 časova “Večera budala”.  

Podsetimo, ispred zgrade pozorišta se sada nalaze fotografije Jovana Njegovića Drndaka iz nekih od najpopularnijih predstava zrenjaninskog teatra, u kombinaciji sa ljubavnim citatima velikih književnika.

– Neki su svesni, većina nije, da svaki dan, svako svitanje svojim zalaskom, otkine komadić našeg identiteta. Kultura je oduvek bila njegova zaštitnica. Gde je danas Ona, gde smo mi? S obzirom na činjenicu da je Ljubav prirodno stanje, iskonsko, ovo je bio način da kroz spoj vizuelnog i nadasve obrazovnog, privučemo naraštaje u ambijent koji ih nikada neće povrediti, zloupotrebiti njihovu mladost i čistotu, no naprotiv, koji će oplemeniti njihove ličnosti – kaže Marijana Vidić, član marketing tima Narodnog pozorišta.

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM