• MESEC LJUBAVI: DVE POZORIŠNE KARTE PO CENI JEDNE

    ZRENJANIN – Narodno pozorište „Toša Jovanović“ u februaru – mesecu ljubavi – omogućilo je Zrenjanincima da za cenu jedne karte dobiju dve. Već sutra, 9. februara, na repertoaru je, u 20 časova, predstava „Imanje i nemanje“, a u petak „Ne moš’ pobeć’ od nedelje“. U subotu na lutka sceni, u 10 časova, igra se „Plavi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MESEC LJUBAVI: DVE POZORIŠNE KARTE PO CENI JEDNE

    ZRENJANIN – Narodno pozorište „Toša Jovanović“ u februaru – mesecu ljubavi – omogućilo je Zrenjanincima da za cenu jedne karte dobiju dve.

    Foto: Dušan Bartolović

    Već sutra, 9. februara, na repertoaru je, u 20 časova, predstava „Imanje i nemanje“, a u petak „Ne moš’ pobeć’ od nedelje“. U subotu na lutka sceni, u 10 časova, igra se „Plavi Petar“, a u 20 časova „Večera budala“.  

    Podsetimo, ispred zgrade pozorišta se sada nalaze fotografije Jovana Njegovića Drndaka iz nekih od najpopularnijih predstava zrenjaninskog teatra, u kombinaciji sa ljubavnim citatima velikih književnika.

    – Neki su svesni, većina nije, da svaki dan, svako svitanje svojim zalaskom, otkine komadić našeg identiteta. Kultura je oduvek bila njegova zaštitnica. Gde je danas Ona, gde smo mi? S obzirom na činjenicu da je Ljubav prirodno stanje, iskonsko, ovo je bio način da kroz spoj vizuelnog i nadasve obrazovnog, privučemo naraštaje u ambijent koji ih nikada neće povrediti, zloupotrebiti njihovu mladost i čistotu, no naprotiv, koji će oplemeniti njihove ličnosti – kaže Marijana Vidić, član marketing tima Narodnog pozorišta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura