• Manifestacija „Banatska bajka“ i ovog vikenda u Gradskoj bašti

    Program u okviru manifestacije „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“ nastavlja se ovog vikenda.   U Gradskoj bašti u Zrenjaninu, u subotu, 4. avgusta, s početkom u 20 časova, biće upriličen muzički program pod nazivom „Keti i prijatelji“.   U nedelju, 5. avgusta, od 20 časova, Srpska Crnja predstaviće svoju turističku ponudu i potencijale. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Manifestacija „Banatska bajka“ i ovog vikenda u Gradskoj bašti

    Program u okviru manifestacije „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“ nastavlja se ovog vikenda.

     

    U Gradskoj bašti u Zrenjaninu, u subotu, 4. avgusta, s početkom u 20 časova, biće upriličen muzički program pod nazivom „Keti i prijatelji“.

     

    U nedelju, 5. avgusta, od 20 časova, Srpska Crnja predstaviće svoju turističku ponudu i potencijale.

     

    U slučaju lošeg vremena program će biti realizovan u Baroknoj sali Gradske kuće.

     

    Podsetimo, „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“ je zajednički projekat Kulturnog centra Zrenjanina, Turističke organizacije grada Zrenjanina i IPMedia 023, uz podršku PerSu marketa.

     

    Predviđeno je da se jedinstvenim programom oplemeni i oživi prelep prostor Gradske bašte. Program je tematski podeljen po danima, tako da će publika utorkom imati prilike da uživa u vinskim pričama i muzici, sredom će se predstavljati umetnici, književnici, kulturno – umetnička društava, rokenrol bendovi, a četvrtak je namenjen deci.

     

    Petkom će biti ugošćene turističke organizacije iz Srbije, subotom će biti organizovani koncerti zabavne i evergrin muzike, a nedeljom će se predstaviti naseljena mesta iz Banata.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura