• Laguna obezbedila velike popuste na knjige za decu i mlade!

    Izdavačka kuća Laguna i lanac knjižara Delfi i ovog aprila organizuju Dečje dane kulture pod sloganom „U igri sa knjigom„, manifestaciju posvećenu deci.   Ova zanimljiva manifestacija sastavljena je od brojnih radionica, druženja sa piscima, popusta na izdanja za mališane i pozorišnih predstava, a sve u cilju da se deci približe knjiga i čitanje.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Laguna obezbedila velike popuste na knjige za decu i mlade!

    Izdavačka kuća Laguna i lanac knjižara Delfi i ovog aprila organizuju Dečje dane kulture pod sloganom „U igri sa knjigom„, manifestaciju posvećenu deci.

     

    Ova zanimljiva manifestacija sastavljena je od brojnih radionica, druženja sa piscima, popusta na izdanja za mališane i pozorišnih predstava, a sve u cilju da se deci približe knjiga i čitanje.

     

    Od 20. do 22. aprila u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca važiće veliki popusti na knjige za decu i mlade.

     

    Popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25 odsto, za dve 30, za tri 35, a za četiri i više knjiga za decu 40 odsto.

     

    U Dečjim danima kulture učestvuju i drugi izdavači – popusti na njihove naslove biće 20 odsto, dok će knjige izdavača Sun Promo i Egmont biti na popustu i do 40 odsto. Odabrani gift program biće na popustu od 15 odsto, dok će Lego i DexyCo asortiman biti snižen 15, odnosno 20 odsto.

     

    Svi popusti u okviru Dečjih dana kulture važiće i na sajtu www.delfi.rs

     

    Uz svaku kupovinu stižu i pokloni, poručuju iz Lagune.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura