• Kulturno – umetničko društvo „Lala“ organizuje tradicionalni godišnji koncert

    Kulturno – umetničko društvo „Lala“ organizuje svoj tradicionalni godišnji koncert, koji će se održati u subotu, 3. novembra, s početkom u 19 časova, u velikoj sali Doma kulture u Ečki. Ovogodišnji koncert nosi naziv „Ne zaboravi rode“.   – S obzirom na to da je 2018. godina Evropske kulturne baštine, na ovaj koncert gledamo kao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kulturno – umetničko društvo „Lala“ organizuje tradicionalni godišnji koncert

    Kulturno – umetničko društvo „Lala“ organizuje svoj tradicionalni godišnji koncert, koji će se održati u subotu, 3. novembra, s početkom u 19 časova, u velikoj sali Doma kulture u Ečki. Ovogodišnji koncert nosi naziv „Ne zaboravi rode“.

     

    – S obzirom na to da je 2018. godina Evropske kulturne baštine, na ovaj koncert gledamo kao na naš skromni doprinos njenom očuvanju i prezentaciji. Takođe, ovim koncertom želimo da na najbolji mogući način zatvorimo uspešnu kalendarsku godinu koja je za nama, ali i otvorimo novu, za nas veoma važnu desetu koncertnu sezonu – kaže Slavica Labinjan, predsednica KUD „Lala“ iz Ečke.

     

    Ona ovom prilikom poziva sve da dođu u Ečku i provedu prijatno veče uz tradicionalnu igru, pesmu i muziku, kroz program koji je pripremilo KUD „Lala“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura